Salgsjob i København

Er du på udkig efter et salgsjob i København? Synes du, det kunne være spændende at lære, hvordan man sælger? Kan du nikke genkendende til disse ting, kan Berlingske Media helt sikkert blive det rigtige match.

Du har måske længe gået og overvejet om et salgsjob kunne være noget for dig, eller endnu bedre – du har erfaring fra tidligere jobs inden for salg. Hvad end det er med erfaring i bagagen eller ej, så vil Berlingske Media sørge for at udvikle dig. Vores vision er, at du er i udvikling, og netop dét investerer vi i, i form af e-learning, salgsakademi og løbende coaching.

Fleksibilitet

Dette salgsjob er på mange måder fleksibelt. Du kan søge en fuldtidsstilling, hvor arbejdstiden er fastlagt fra 9.00-16.30 mandag til fredag. Du kan dog også søge deltidsstillingen, hvor der her er rig mulighed for, at du kan skræddersy dine vagter efter behov og andre beskæftigelser i hverdagen. Berlingske Media forventer blot, at du udvælger 10 dage om måneden, hvor arbejdstiden er fastlagt fra 16.15-21.00 mandag til torsdag eller 11.30-16.00 om fredagen.

Hvorfor vælge et salgsjob?

Et salgsjob i Berlingske Media i København vil sikre dig kompetencer, du kan bruge i resten af din karriere. Jobbet vil give dig unikke kommunikative forudsætninger i forhandlings- og salgssituationer, som kan gavne dig både i privat- og arbejdslivet. Du vil ligeledes være herre over din egen løn, og her er der intet loft for din indtjening.

Har jeg den rigtige profil til et salgsjob?

De vigtige elementer forud for jobbet er din lyst til at bidrage til en i forvejen rigtig stærk kultur. Du besidder højt engagement og lyst til at sælge, samtidig med at du er udadvendt. Kan du genkende disse ting i dig selv, har du helt sikkert den rigtige profil.

Lyder det interessant? Send en motiveret ansøgning!
Klik her og udfyld vores formular

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *