Det perfekte studiejob

Har du en krævende hverdag med et hårdt studie? Men er du samtidigt på udkig efter et studiejob, der er relevant for dit studie? Hos Berlingske Media har du i høj grad mulighed for at kombinere dit studie med et arbejde, hvor du vil lære dig til erfaring, som du altid vil kunne bruge i din karriere.

Det kan være en udfordring for mange studerende at finde det rigtige match, hvor man oprigtigt lærer noget, der er relevant for ens fremtidige karriere og for ens studie. Berlingske Media giver dig nogle værktøjer, der vil være uvurderlig for din fremtid, og derfor bør du søge om at komme med på rejsen.

Studierelevant job med grundig uddannelse → Kundeservice?

I stillingen som salgskonsulent, vil du stå for salget af Danmarks stærkeste publikationer, herunder Berlingske, BT og Weekendavisen. Dette studiejob giver dig unikke kommunikative evner i forhandlings- og salgssituationer, som vil gavne dig i erhvervslivet. Berlingske Media lægger stor vægt på, din udvikling, hvorfor vi investerer meget i din uddannelse, inden du påbegynder det reelle arbejde – du vil modtage løbende sparring og coaching. Det er utrolig vigtigt for os, at du bliver ved med at udvikle dig. Vi sørger for de bedste forudsætninger for, at du kan dygtiggøre dig i at sælge enten fra bunden, eller at du bygger på den erfaring, du eventuelt har.

Motivation

Det er således ikke så relevant, om du har erfaring med salg eller ej. Det relevante er, om du er motiveret, og om du har en positiv indstilling. Erfaring er en fordel, men med den rette indstilling gør det intet, at du ikke har prøvet at sælge før. Vi forventer, at du bidrager til en i forvejen rigtig stærk kultur. Det gør du ved at være motiveret, turde at tage ansvar og at være drevet af salg. Vil du gerne lære at sælge og har en passion for dette, så vil Berlingske Media være det rigtige match for dig.

Uddannelsesforløbet / Onboarding

Det er selvfølgelig vigtigt, at du er klædt ordentligt på, inden du skal tage kundekontakten. Derfor investerer Berlingske Media som nævnt meget i salgsuddannelse og udvikling. Der vil blandt andet være e-learning, salgsakademi samt løbende coaching med vores to faste salgstrænere. Ligeledes vil der være personlige sparringssamtaler med din nærmeste teamleder. Der vil altså blive taget hånd om dig fra starten og undervejs i din udvikling. Du skal ikke være nervøs for ikke at blive klædt ordentligt på. Vi har et introduktionsforløb med en måneds grundig oplæring i salg og kommunikation, hvor du ydermere bliver lønnet.

Et studiejob i et ungt miljø

På vores arbejdsplads vil du møde mange andre studerende, du kan sparre med. Det betyder ligeledes, at din arbejdsdag i den grad vil være præget af et stort socialt sammenhold, hvor du vil møde kollegaer, du kan være på bølgelængde med. Vi gør en dyd i arrangementer uden for arbejdstiden, da vi tror på, at du vil trives bedre i et miljø, hvor du føler dig tilpas. I arbejdstiden forventes det dog, at du har gåpåmod og giver alt det, du kan, inden for de timer du er der.

Fleksible arbejdstider

Hvis du søger et studiejob, betyder det også meget for os, at du udvikler dig på din uddannelse. Derfor er arbejdstiden i Berlingske Media skræddersyet til, at du kan gå i skole og læse i løbet af dagtimerne. Arbejdstiderne for studiejobbet ligger i tidsrummet 16.15 til 21.00 i dagene mandag til torsdag, og om fredagen har du mulighed for at komme kl. 11.30 til 16.30.

Det eneste krav er, at du er til rådighed til 10 vagter om ugen, hvor du ved to af vagterne helt selv har mulighed for at udvælge dem.

Et studiejob, der giver mulighed for en lang fremtid i Berlingske Media

Vi ser gerne, at du bliver i virksomheden i mange år og ved hårdt arbejde, kan du nå langt i form af eksempelvis lederstillinger. Hvis du opnår succesfulde resultater og viser et drive, der er et tand højere end dine kollegaer, vil der være mulighed for at opnå forfremmelse. Berlingske Media rekrutterer internt på lederroller i salgsafdelingen, hvor du kan komme ind i billedet ved hårdt arbejde og gode resultater.

Maiken, teamleder i Berlingske Media og HD studerende på CBS:

“Jeg går i aftenskole to gange om ugen, og ellers er jeg herinde fuld tid.”

“Berlingske støtter min skolegang. Berlingske støtter kompetencefonden, hvilket betyder at man kan søge forskellige uddannelser igennem kompetencefonden.”

“Hvis man gør det godt, giver det mulighed for, at Berlingske vælger at investere i én og holde på én på længere sigt.”

“Det giver meget i forhold til CV’et. Jeg har valgt at tage den vej, hvor jeg arbejder ved siden af. Min profil er anderledes, hvor jeg både kan arbejde og udvikle mig, samtidigt med at jeg kan studere.”

Er det noget for dig → Ansøg nu

Lyder dette som et studiejob og en stilling, hvor du kan se dig selv? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, så vi kan møde dig. Vi vil meget gerne høre fra dig. Du ansøger jobbet gennem dette link, hvor du også kan læse nærmere om opstart. Du skal blot angive, hvornår du kan starte i din ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig.